13 augustus 2014 In de media

Bosz: ‘Room staat bij ons op de payroll’

Eloy Room zinspeelt op een vertrek bij Vitesse. Toch dreigt voor de 25-jarige doelman een seizoen op de reservebank van de Arnhemse club. “ Room heeft een eerlijke kans gehad en die krijgt hij nog steeds.”
Peter Bosz vindt dat Vitesse zowel een goede eerste als tweede doelman moet hebben en is derhalve niet happig op een al dan niet tijdelijke transfer van Room. "Room staat bij ons op de payroll, daar wordt hij uitstekend voor betaald en ik wil twee goede keepers hebben. Room heeft een eerlijke kans gehad en die krijgt hij nog steeds. Als hij laat zien dat hij beter is dan Piet Velthuizen, dan stel ik hem op", reageert de 50-jarige hoofdtrainer van de Arnhemmers tegenover Voetbal International.

De keepersmarkt is nog niet op gang gekomen, dus vooralsnog is het afwachten of het daadwerkelijk tot een vertrek van Room komt. De Nederlander werd medio 2013 verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar werd halverwege dat seizoen zonder pardon teruggeroepen om in Arnhem op de bank te zitten. Room heeft de clubleiding laten weten dat hij niet opnieuw een reserverol wenst te krijgen.
 

Elf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: