24 juli 2014 In de media

Bosz: ‘Vitesse staat er beter voor dan vorig jaar’

Vitesse heeft in de voorbereiding nog niets gewonnen, maar trainer Peter Bosz maakt zich geen enkele zorgen. Hij vindt zijn team er zelfs beter voorstaan dan vorig seizoen.
Volgens Bosz hoeft niemand zich druk te maken over de Arnhemmers, die de selectie nog altijd niet compleet hebben. 'We hebben bewust gekozen voor een oefencampagne met enkele profwedstrijden', verklaart Bosz tegen VI.

'Dat heeft met de belasting van spelers te maken. We zijn verder in de voorbereiding dan vorig jaar. Destijds was ik nieuw bij de club en moest ik wennen aan staf en spelers. Dit jaar is de kern gebleven en dus zijn we al verder.'  

Bosz denkt komende week Chelsea-huurling Wallace te verwelkomen. Daarnaast moet er nog een beslissing vallen over proefspeler Marvellous Nakamba. Maar ook als zij zich bij de spelersgroep voegen is de selectie nog niet compleet.

Bosz heeft na het vertrek van Mike Havenaar een nieuwe spits als de eerste prioriteit. 'We voetbalden vorige week tegen VfL Osnabrück na rust met vier jeugdspelers', verduidelijkt Bosz. 'Die jongens deden het prima, maar liever stel je spelers op die er in de competitie ook staan.'
 

VI / Foto’s SV

Hoofdsponsor: