21 januari 2018 In de media

Bruns en Kruiswijk te gast in supportershome

Reden om feest te vieren was er niet, maar de komst van Arnold Kruiswijk naar Supportershome Monnikenhuize zorgde wel weer voor een vrolijke noot. De verdediger is terug in de wedstrijdselectie na langdurig blessureleed en kwam na Vitesse – sc Heerenveen naar het supportershome.
Bruns was teleurgesteld in het resultaat in de wedstrijd deze avond: "We hebben het wel laten liggen. Als je ziet hoe vaak we in de positie komen dat er een voorzet kan worden gegeven, dan doen we dat gewoon niet goed. We hadden moeten winnen." Bij een rode kaart voor Tim Matavz had de wedstrijd nog weer heel anders kunnen lopen: "Ik heb geen beelden gezien nog en in het veld zag ik niets, dus dat kan ik nog niet zeggen, maar inderdaad, bij een kaart krijg je een ander verhaal."

Bruns zelf is nu ruim een halfjaar bij Vitesse. Wat is het verschil tussen de Bruns van Heracles en nu bij Vitesse? "Ik ben volwassener geworden in mijn spel," zei de Wierdenaar resoluut. 
Arnold Kruiswijk is blij om weer voetballer te zijn. Een langdurige rugblessure zorgde ervoor dat hij vier maanden moest toekijken. Kruiswijk: "Je kunt beter een spierblessure hebben. Dan weet je gewoon hoelang er voor herstel staat. De moed heb ik niet opgegeven, het komt altijd goed, maar dit duurde lang." Nu kan de verdediger de concurrentiestrijd weer aan, welke positie moet het worden? "Het liefst ga ik voor de positie centraal, maar ik wil spelen dus eigenlijk maakt het niet uit en kan het ook linksback zijn."

Traditioneel werd ook weer een verloting gedaan van het Vitesse-thuisshirt. Thomas Bruns maakte een jonge support Ook na de komende thuiswedstrijd zijn er ter hoogte van de Wall of Fame weer gratis lootjes te verkrijgen om kans te maken op een shirt. 
 

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: