5 april 2019 In de media

Bryan Linssen terug bij Vitesse voor topduel met PSV

Bryan Linssen staat zondag weer aan de aftrap tegen koploper PSV. De Limburgse aanvaller van Vitesse ontbrak dinsdag tegen AZ met een hamstringblessure.
Vrijdag stond Linssen, die ook vice-aanvoerder is, weer op het veld van het trainingscomplex op Papendal, waar hij zo goed als de hele groepstraining meedeed. 'Hij heeft de test goed doorstaan en ik denk dat hij kan starten', meldde trainer Slutskiy. Vitesse trainde rustig en ontspannen nu de wedstrijden elkaar in hoog tempo opvolgen. 

Foor op de bank
De terugkeer van Linssen in het elftal van Vitesse gaat waarschijnlijk ten koste van Navarone Foor. Hij werd na de belabberde eerste helft van Vitesse dinsdag tegen AZ gewisseld Ook Mohammed Dauda begint vrijwel zeker op de bank bij de Gelderse subtopper.

Sleutelrol
Doelman Remco Pasveer maakte bij zijn rentree in het eerste van Vitesse tegen AZ een goede indruk. Hij blijft voorlopig eerste keeper bij Vitesse. De ploeg van Slutskiy kan wel eens een sleutelrol gaan spelen in de titelstrijd, want op 23 april treft de Arnhemse club ook nog de nummer twee Ajax in de Amsterdam Arena.

Vermoedelijke opstelling: Pasveer; Karavaev, Van der Werff, Clarke-Salter, Clark; Odegaard, Serero, Bero, Büttner; Buitink, Linssen.

Omroep Gelderland / foto’s SV

Hoofdsponsor: