21 juli 2011 In de media

Bulykin noemt Vitesse

Dmitry Bulykin heeft de hoop op een terugkeer bij ADO Den Haag nog niet opgegeven. De spits werd vorig seizoen gehuurd van Anderlecht en maakte veel indruk, maar is inmiddels weer naar België teruggekeerd.

Bulykin verdient bij Anderlecht meer dan een miljoen euro en bovendien verlangt de Belgische topclub een transfersom voor de Rus. ADO Den Haag heeft financieel echter weinig te besteden, waardoor een transfer vrijwel uitgesloten lijkt.

Toch hoopt Bulykin nog altijd op een terugkeer. "Ja, natuurlijk hoop ik dat. Maar het is erg moeilijk. Anderlecht wil geld zien en de clubs komen er niet uit. Maar ik zou het liefst terugkeren naar ADO", vertelt de wat bonkige aanvaller aan Eredivisie Live.

Inmiddels heeft wel een andere club uit Nederland zich voor Bulykin gemeld. "Mijn zaakwaarnemer heeft dat tegen me gezegd, ja. Of dat Ajax is? Ik zou het echt niet weten. Het zou ook om Vitesse kunnen gaan."

 

(Red. zolang Vitesse niets bevestigd via haar site, moet een mogelijke relatie met de club als ‘gerucht’ worden afgedaan. Spelers en zaakwaarnemers maken gebruik van het actief op de transfermarkt bewegen van Vitesse, om hun persoonlijke onderhandelingspositie positief te beïnvloeden. Vitese.org brengt alle Vitesse-geralateerde nieuws en neemt geen standpunt in m.b.t. het inhoudelijk waarheidsgehalte.)

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: