19 mei 2021 In de media

Burgers Dierenpark is weer open – Vitesse sponsoren voor ons, wij voor de Vitesse-sponsoren!

Ook het afgelopen seizoen bleef Burgers’ Zoo de club Vitesse en haar supporters trouw. In het coronajaar kon Burgers niet meer hoofdsponsor van Vitesse op het shirt blijven, maar bleef vermeldt op de linkerschouder van het shirt te zien.

Directeur Alex van Hooff doneerde bovendien namens Koninklijke Burgers’ Zoo meerdere malen aan supportersinitiatieven zoals recent ‘Heel de stad geel zwart’.

Burgers staat daar niet alleen in. Bedrijven zoals hoofdsponsor van de supportersvereniging Clean Mat, businessclublid PACKcenter en vele anderen grote maar zeker ook kleinere bedrijven toonden zich ware Vitessenaren met het geel zwarte hart op de goede plek en bleven club en supporters steunen in moeilijke coronatijden.

Bezoek Burgers’ Zoo en de vele Vitesse-sponsoren

Laten we als supporters ook even stil staan bij dergelijke gebaren en tekenen van clubtrouw. Laten we respect hebben voor een dergelijke opstelling en verbondenheid en ook hén steunen om te herstellen van financieel moeilijke maanden. Bezoek Burgers’ Zoo en besteedt als het even kan je aankopen bij een van de vele sponsoren van Vitesse die de club trouw waren in de afgelopen 15 maanden. Want… wij zijn er nog niet. Wij willen weer het stadion in kunnen! Maar zij zijn er ook nog lang niet. De corona restricties zullen nog een tijd duren en hen raken.

Zij voor ons, wij voor hen!

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: