8 augustus 2018 In de media

Busreis Supportersvereniging Vitesse naar Basel gaat door!

Supportersvereniging Vitesse en Betuwe Express hebben samen een mooie en betaalbare trip georganiseerd voor de supporters naar de Europa League wedstrijd in en tegen FC Basel.
Omdat er voldoende animo is gebreken onder de Arnhemse supporters, kunnen wij melden dat de reis definitief door gaat!

De bussen vertrekken, vanaf het supportershome (bij het GelreDome), richting Zwitserland op donderdag 16 augustus 2018 om 08.00 uur. Aankomst in Bazel is later op de dag rond  een uur of 16.00 uur.
Direct na het einde van de wedstrijd vertrekt de bus weer richting Arnhem. De vermoedelijke aankomsttijd bij het supportershome is vrijdagochtend 17 augustus 06.30 uur.
 
Aanvang van deze wedstrijd is om 20.00 uur, dus er is nog wat ruimte om Bazel te ontdekken.
 
Prijs voor deze busreis hebben we zo goedkoop mogelijk proberen te houden wat heeft geresulteerd in de volgende prijzen:€ 90,- euro voor servicekaart houders
€ 95,- euro voor overige supporters. Deze prijs is inclusief het toegangsbewijs voor de wedstrijd. Voor deze busreis worden comfort class bussen ingezet (er is dus voldoende beenruimte).
 
Nadere infomatie volgt z.s.m. via Vitesse.org. Wij verzoeken jullie voor die publicatie niet te mailen met individuele vragen.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: