12 september 2010 In de media

Busreis naar bekerwedstrijd Flevo Boys – Vitesse

Op dinsdag 21 september 2010 om 20.00 uur, speelt Vitesse de bekerwedstrijd in Emmeloord, tegen Flevo Boys. De Supportersvereniging Vitesse zal bij voldoende animo een busreis organiseren naar deze wedstrijd.

Kaarten voor deze busreis kunnen alleen besteld worden door voorinschrijving bij de SV.

U kunt u aanmelden via ons e-mailadres supportersvereniging@vitesse.org . U dient hierbij te vermelden, uw naam, seizoenkaartnummer, wel of geen servicekaart en uw telefoonnummer.
Gaat u mee naar Heerenveen op 11-09-2010, dan kunt u zich deze dag ook aanmelden bij de Buscommissie van de SV.

Kaarten kosten voor volwassenen met servicekaart € 18,50 en zonder servicekaart € 23,50.
Kaarten voor jeugd tot 16 jaar kosten, met servicekaart € 14,50 en zonder servicekaart € 19,50.
Deze prijzen zijn voor busreis en toegangskaart.

Inschrijven kan vanaf nu tot en met donderdag 16 september.

De gereserveerde omwisselbiljetten kunnen na afloop van de wedstrijd Vitesse-NAC Breda op zaterdag 18 september afgehaald en betaald worden bij één van de loketten van de stadionkassa’s aan de westzijde van GelreDome. Hier zal dan een medewerker van de Buscommissie van de SV aanwezig zijn.

Supporters die met eigen vervoer reizen kunnen aan het stadion In Emmeloord kaarten kopen. Volwassenen betalen € 8.00 en jeugd tot 16 jaar € 4.00. Let wel: het stadion kan uitverkocht zijn of raken. Volg de berichtgeving op de site van de FlevoBoys of bel 0527 61 59 37

Bestuur Supportersvereniging Vitesse


Start voorverkoop bekerwedstrijd Flevo Boys-Vitesse 
 
Topklasser Flevo Boys Emmeloord speelt op dinsdag 21 september in de 3e ronde van de KNVB-beker tegen eredivisionist Vitesse uit Arnhem. Het is een avondwedstrijd die om 20.00 uur begint. De voorverkoop van de toegangskaarten start op zaterdag 11 september.

Het hoofdveld van Sportpark Ervenbos in Emmeloord kan maximaal 4.000 toeschouwers hebben. Het bestuur van Flevo Boys heeft besloten maximaal 3.500 kaarten uit te geven voor deze wedstrijd, die voor Emmeloord toch wel een topper genoemd mag worden.

Om op de wedstrijddag lange rijen bij de kassa’s te voorkomen zijn de kaarten vanaf zaterdag 11 september in de voorverkoop verkrijgbaar. De kaarten kosten iets meer dan de normale toegangsprijs, namelijk acht euro voor volwassenen en vier euro voor personen beneden zestien jaar en boven 65 jaar.

Alle normale toegangsbewijzen, zoals de ledenkaart, seizoenskaart of kaart van de Businessclub, zijn voor deze wedstrijd niet geldig.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Boomsma Intersport in de Lange Nering en Busrestauratie Halte 24 bij het busstation in het centrum van Emmeloord.

 

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: