31 augustus 2018 In de media

Büttner: “Vechten en duels winnen”

Vitesse neemt het komende zondag in eigen huis op tegen Ajax. In gesprek met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en linksback Alexander Büttner blikken we vooruit op dit duel.
Grootste test
Ajax heeft net als Vitesse nog niet verloren dit seizoen. Daarnaast wisten zij zich afgelopen week te plaatsen voor de groepsfase van de UEFA Champions League. “Dit is de grootste test voor ons tot nu toe. Ajax heeft een erg sterke ploeg, maar zoals ieder team hebben ook zij hun zwaktes”, vertelt Slutskiy.

Plan
Desondanks is Vitesse allesbehalve kansloos tegen Ajax. Zo werd er vorig seizoen zowel thuis als uit gewonnen. “Wij hebben een plan, waarmee we moeten inspelen op hun zwaktes. Met name in defensief opzicht moeten we de zaken goed op orde hebben”, aldus Slutskiy.

Vechten en duels winnen
Büttner kan niet wachten tot het zondagmiddag 14.30 uur is. “Het belooft een mooie wedstrijd te worden. Vitesse en Ajax zijn allebei goed voetballende teams. Ik denk dat de ploeg die het hardste vecht en de meeste duels wint, uiteindelijk als winnaar uit de bus komt”, besluit hij.

Tickets
Enkele vakken op de Theo Bos-tribune (Zuid) en op de Charly Bosveld-tribune (Oost) zijn al uitverkocht. Wil jij dit topduel in GelreDome ook niet missen? Koop dan nu jouw tickets via www.Vitesse.nl/tickets.
 

 
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: