24 juli 2012 In de media

Büttner: dit is niet terecht

Alexander Büttner voelt zich niet netjes behandeld. De linkspoot is na het afketsten van zijn transfer naar Southampton niet meer welkom bij de hoofdmacht en spant nu een arbitragezaak aan tegen Vitesse.
"Het klopt dat ik een arbitragezaak aanspan. Ik heb denk ik het recht om te trainen met het eerste. Ik ben beste speler geworden afgelopen seizoen en heb altijd honderd procent mijn best gedaan. Dit is niet terecht. Of ik nu met een transfer bezig ben of niet moet niet uitmaken. Ted van Leeuwen (technisch directeur, red) vertelde mij dat ik niet meer welkom ben. Ze konden mij echter niet vertellen welkom. We hebben dat nu driemaal gevraagd, maar geen antwoord gekregen", aldus de Achterhoeker.

Büttner zal hoe dan ook vertrekken. "Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Er is veel concrete interesse. Hannover is serieus, net als Werder Bremen. Maar er zijn meer clubs. Ook in Engeland zou ik graag spelen. Het is jammer dat het nu zo loopt allemaal. Ik ga alles rustig op een rijtje zetten en een goede keus maken."

Vitesse zegt nog niets te weten van een arbitragezaak en wil daarom nog niet inhoudelijk reageren.

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: