23 juni 2012 In de media

Büttner praat ook met Mark Hughes van ‘ QPR’

Alexander Büttner heeft een nieuwe club toegevoegd aan het lange lijstje kandidaten om hem in te lijven.
De linksback van Vitesse sprak de­ze week in Londen niet alleen met een delegatie van Fulham, de club van de Nederlandse trainer Martin Jol, maar ook met stadgenoot Queens Park Rangers. Daar zat de 23-jarige Doetinchemmer om de tafel met Mark Hughes, coach van de club die dankzij enkele grote geldschieters de komende jaren enorme sprongen in de Premier League hoopt te maken.

Anders dan Fulham heeft QPR nog geen officieel bod uitgebracht op Büttner, die bij Vitesse een tot 2013 doorlopende verbintenis heeft. Vitesse heeft wel kenbaar ge­maakt de linksback een nieuw con­tract voor te leggen, maar de kans dat Büttner in Arnhem blijft, is zo goed als nihil.

Over de vraagprijs hult de Arn­hemse club zich in stilzwijgen. Ful­ham heeft eind vorige week con­creet 2 miljoen euro geboden, maar Vitesse zou zeker het dubbe­le willen hebben.

De Arnhemse club zit in een com­fortabele positie nu de clubs in de rij staan voor de linksback, die net buiten de EK- selectie van Oranje viel.

Vitesse kan een bod verwachten van Werder Bremen en zeer waar­schijnlijk van QPR. eerder werd be­kend dat Büttner bij de Oekraïen­se kampioen en Champions Lea­gue- deelnemer Shaktar Donetsk eerste keuze is als er een linksback wordt gekocht.

Gelderlander

Hoofdsponsor: