14 april 2011 In de media

Chanturia opgeroepen voor U-21

Giorgi Chanturia is opgeroepen voor Georgië U-21. De 18-jarige ‘Gio’ behoort tot de wedstrijdselectie voor de oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten van Saoedi-Arabië.
Het duel vindt plaats tijdens de oefentrip van 20 tot 23 april in het Midden-Oosten.

Bij Georgië kan Chanturia weer wedstrijdritme op doen. De aanvaller traint al een aantal maanden mee bij Vitesse, maar is nog niet speelgerechtigd. Afgelopen week zette de getalenteerde en avontuurlijke publieksspeler zijn handtekening onder een driejarig contract, met een optie voor nog twee seizoenen. Vanaf 1 juli kan Chanturia officieel ingezet worden. Bij Vitesse – Chelsea FC kunnen de Vitesse-supporters kennis maken met de kwaliteiten van de Georgiër.

Caldirola belangrijke schakel bij Italië

Luca Caldirola heeft zijn uitnodiging voor Italië U-21 terugbetaald met een uitstekend optreden tegen Rusland U-21. De manschappen van bondscoach Ciro Ferrara zegevierden met 2-0 door doelpunten van Riccardo Saponara (85’) en Manolo Gabbiadini (90+4’). De verdediger van Vitesse was een van de vier spelers die de gehele wedstrijd mocht spelen en hield zich goed staande tegen de fysiek sterke Russische aanvallers.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: