10 juni 2014 In de media

Chelsea FC belegt trainingskamp op Papendal

Chelsea FC komt in de voorbereiding op het seizoen 2014|2015 een week naar Nederland. De Engelse topclub heeft Papendal gekozen als haar trainingslocatie.
Na een verblijf in Oostenrijk bereidt de Premier League club zich op de velden van Vitesse voor op het nieuwe seizoen. Woensdag 30 juli staan Vitesse en Chelsea FC tegenover elkaar in GelreDome (aanvang 19.30 uur). Seizoenkaarthouders die vóór maandag 21 juli een seizoenkaart hebben verlengd of besteld, hebben gratis toegang tot dit oefenduel.

Het trainingskamp van Chelsea FC in Nederland betekent ook het weerzien met oud-Vitessenaar Marco van Ginkel. Algemeen directeur Joost de Wit over het trainingskamp van de halve finalist van de Champions League afgelopen seizoen: "Wij zijn vereerd dat een topclub als Chelsea FC onze trainingsaccommodatie als één van de beste van de Benelux bestempeld. Een week lang gaan zij ook gebruiken maken van onze faciliteiten. Daar kunnen we alleen maar gepast trots op zijn. Dat we ook een oefenwedstrijd spelen maakt onze toch al kwalitatieve voorbereidingsperiode af."

Kaartverkoopinformatie
Alle supporters die voor maandag 21 juli een seizoenkaart hebben verlengd of besteld, hebben gratis toegang tot deze wedstrijd.

Theo Bos-tribune: 20,- euro volwassenen | 12,- euro jeugd t/m 16 jaar
Noord-tribune: 20,- euro volwassenen | 12,- euro jeugd t/m 16 jaar
Oost-tribune: 25,- euro volwassenen | 15,- euro jeugd t/m 16 jaar
West-tribune: 30,- euro volwassenen | 18,- euro jeugd t/m 16 jaar

Kaarten zijn vanaf zaterdag 14 juni verkrijgbaar in MijnVitesse (Jansbinnensingel 19, Centrum Arnhem), via Vitesse.nl/online en bij TicketBox/Primera. 

Houd Vitesse.nl in de gaten voor de laatste informatie over het bezoek van Chelsea FC.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: