14 mei 2014 In de media

Chelsea houdt vertrouwen in samenwerking met Vitesse

Hoewel er deze zomer ‘een grondige evaluatie’ volgt, wil Chelsea graag verder met Vitesse. Dat zegt Eddie Newton, bij The Blues verantwoordelijk voor de Chelsea-huurlingen in Europa.
'Het is een vruchtbare samenwerking. Beide ploegen hebben voordeel van deze constructie. Onze relatie bevalt nog steeds, al gaan we komende zomer zeker het een en ander evalueren. De resultaten waren wisselend.' Newton doelt op de situatie rondom Lucas Piazon (20). Afgelopen week dook de Chelsea-huurling uit het niets op in Londen.

Trainer Peter Bosz nam hem niet op in de selectie voor de dubbele ontmoeting met FC Groningen in de play-offs om Europees voetbal, waarna Piazon zich meldde op het trainingsveld in Londen. Bij Chelsea trainde hij twee keer mee, waarna hij zondagavond het vliegtuig naar Brazilië pakte. Daar bereidt hij zich met de nationale ploeg voor op het jeugdtoernooi in Toulon. De reden voor het plotselinge vertrek wil geen van de partijen kenbaar maken, al is Piazon overduidelijk gebrouilleerd met Peter Bosz.
 

 
VI / Foto SV

Hoofdsponsor: