6 februari 2011 In de media

Claudemir, tot ziens!

In een goed gevuld Supportershome heeft Claudemir na de wedstrijd tegen Feyenoord afscheid genomen van zijn Arnhemse supporters. Na voor aanvang van de wedstrijd al gedag te hebben gezegd vanaf de middenstip van GelreDome werd Claudemir nog een keer extra in het zonnetje gezet door de supportersvereniging.

Met het clublied op de boxen werd de jonge speler door de fans enthousiast onthaald.

Toen Henk Parren, voorzitter a.i. van de supportersverenging, op het podium benoemde wat Claudemir in drie jaar tijd allemaal voor Vitesse had gespeeld, bleek maar weer eens hoeveel deze speler voor Vitesse heeft betekend. Met negen doelpunten in 76 wedstrijden in een kleine drie seizoenen verdiende hij afgelopen zomer een mooie transfer naar de Deense topclub FC Kopenhagen. Daar is hij inmiddels een vaste basisspeler en heeft hij in de Champions Leage ondermeer al tegen Barcelona gespeeld en gescoord!

Ondanks dat Claudemir de Nederlandse taal niet machtig is probeert hij Vitesse nog steeds op de voet te volgen. Via het internet of via Nederlandse vrienden blijft hij goed op de hoogte van alles wat er in Arnhem gebeurd. Zo is de veranderde situatie bij Vitesse hem ook niet ontgaan. “Jammer dat ik weg ben, maar misschien kom ik hier ooit nog eens terug. Gelukkig voel ik me in Kopenhagen ook helemaal thuis”. Claudemir vindt het verschil tussen FC Kopenhagen en Vitesse niet zo groot. “Daar is ook alles goed geregeld!”

Namens de supporters kreeg Claudemir een bos bloemen en een mooie actiefoto van hem in het Vitesse-shirt. Voor de trouwe aanwezige supporters had Claudemir nog een paar mooie laatste woorden. “Ik wil alle supporters bedanken voor de liefde en de warmte de afgelopen jaren, ik blijf Vitesse volgen!”

Supportersvereniging Vitesse / Niek Arts

Hoofdsponsor: