24 juni 2012 In de media

Club vergeet supporters

De clubeigenaar Merab Jordania en zijn vertegenwoordigers veranderen Vitesse bestuurlijk en organisatorisch.
Vitesse vergeet echter haar supporters en de sponsoren te informeren.

Op de clubsite is nog geen enkele melding gedaan over de bestuurlijke wijzigingen en van een nieuwe trainer of vervanging voor vertrokken spelers is niets bekend. Over een week start de eerste training en de supporters zijn nog niet geïnformeerd over het starttijdstip. De achterban heeft recht op informatie en toelichting over deze zaken.

De Supportersvereniging Vitesse roept de clubleiding op om informatie te verschaffen over de stand van zaken m.b.t. de club, de samenstelling van de technische staf, de eerste training en het definitieve oefenschema van het eerste elftal. Supporters willen graag weten waar ze, als betalende seizoenkaarthouders of trouwe volgers, aan toe zijn en de club actief kunnen volgen.

Supportersvereniging Vitesse


Supporters willen duidelijkheid van Vitesse Arnhem

De Supportersvereniging Vitesse wil duidelijkheid van de club over wat er zich achter de schermen afspeelt. Minder dan een week voor de eerste training (zondagmiddag om 12.00 uur) heeft de Arnhemse club nog geen opvolger voor trainer John van den Brom.

"De club vergeet haar klanten", zegt voorzitter Stef ten Thij, die door supporters bestookt wordt met vragen. "Vitesse is een voetbalclub en die bestaat bij de gratie van supporters en sponsors. Informeer ons gewoon."

Het rommelt al weken achter de schermen bij Vitesse. Coach John van den Brom moest vertrekken en traint nu Anderlecht, het contract met marketingdirecteur Marie-José Helle werd beëindigd en algemeen directeur Paul van der Kraan is uit zijn functie ontheven.

"Maar meer dan dat Erwin Kasakowski als interim-directeur is benoemd, weten we niet", zegt Ten Thij.

Bron: Gelderlander

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: