26 april 2017 In de media

Clubheld Dejan Curovic bij presentatie jubileumboek ‘Elke dag Vitesse’

Voormalig Vitesse-speler Dejan Curovic overhandigt op vrijdag 12 mei het eerste exemplaar van het jubileumboek Elke dag Vitesse aan voorzitter Paul Koster van de Supportersvereniging Vitesse.
Paul Koster staat symbool voor alle aanhangers van de club, zegt Ferry Reurink, de schrijver van het boek dat twee dagen voor het 125-jarig bestaan van Vitesse verschijnt bij Uitgeverij Kontrast in Oosterbeek. 

De club viert het jubileum zondag 14 mei tijdens het thuisduel met Roda JC. Die wordt met allerlei feestelijkheden omkleed. Het is tevens de laatste wedstrijd van het seizoen 2016/2017.

'DJ Superstar'
Dejan Curovic, ook wel bekend als 'DJ Superstar' geldt in Arnhem als publiekslieveling. Hij speelde in het geel-zwart tussen 1994 en 2000 en trof 41 keer doel voor Vitesse in 109 wedstrijden. Curovic vormde een koningskoppel met de Griekse spits Nikos Machlas.

De presentatie van Elke dag Vitesse is vrijdag 12 mei om 20.00 uur in Supportershome Monnikenhuize op het terrein van GelreDome in Arnhem-Zuid.

De Supportersvereniging Vitesse heeft meegewerkt aan het tot stand komen van dit unieke boek door het beschikbaar stellen van foto's uit eigen archief.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: