27 november 2011 In de media

Co Adriaanse: “We hebben er alles aan gedaan”

Na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse moest Co Adriaanse de conclusie trekken dat het voor zijn ploeg niet mee zat.”Ik had er goede hoop op dat die goal zou vallen.

De druk was in de eindfase erg groot, maar dat moment kwam er niet. De spelers hebben er alles aan gedaan en ondanks dat we veel en veel sterker waren hebben we niet echt open kansen hebben weten te creëren. “

Co Adriaanse
“Veel kansen hebben we niet gecreëerd, maar met name in de eerste helft hadden we een aantal kansen die er in hadden gemoeten. De extra kwaliteit om die kansen te benutten ontbrak vandaag. In de slotfase kreeg Vitesse vanuit de counter ook nog een aantal goede mogelijkheden. Ik verwijt mijn spelers niets, ze hebben hard gewerkt, maar tegen een compact spelend Vitesse ontbrak net dié ene goede voorzet of dat ene goede een-tweetje waarmee je een wedstrijd kunt beslissen.”

John van den Brom
“Na de toch wel ontluisterende nederlaag van vorige week tegen Feyenoord kan ik nu alleen maar tevreden zijn. We hebben vandaag heel compact gespeeld en de ruimtes klein gehouden. Ik heb het elftal op een paar posities gewijzigd en ben tevreden hoe de ‘invallers’ het vandaag hebben ingevuld. Voor ons is een punt uit bij FC Twente een duidelijk winstpunt.”

Twente

Hoofdsponsor: