23 oktober 2012 In de media

Collecte Stichting Jaimy voorafgaand aan Vitesse vs AZ

Voorafgaand aan het duel Vitesse vs AZ collecteert Stichting Jaimy bij de ingangen van het stadion.
Stichting Jaimy is een initiatief van Hein en Tonny van Boxel, ouders van de in 2001 op negenjarige leeftijd overleden Jaimy.

Jaimy overleed op 6 mei als kankerpatiënt na een lang ziekbed. Vitesse speelt voor de familie Van Boxel een belangrijke rol. Jaimy was groot fan van Vitesse, net zoals zijn familie. Theo Bos is al jarenlang ambassadeur van de stichting en oud Vitesse-keeper en tevens voormalig kankerpatiënt Bas Wijnen is betrokken bij Stichting Jaimy.

Stichting Jaimy voorziet de vijf kinderoncologische centra in Nederland van geld en goederen, in het bijzonder speelgoed om het verblijf voor de patiënten wat minder zwaar te maken. Hein van Boxel, oprichter van Stichting Jaimy, is blij met de kans die Vitesse biedt: “Mijn relatie met Vitesse begon al op de basisschool, waar ik veel met Theo Bos voetbalde. Jaimy had ook een geel-zwart hart en had maar één wens: keeper worden bij Vitesse.”

Van Boxel waardeert het warme gevoel dat Vitesse uitstraalt: “GelreDome was Jaimy’s tweede huis. De steun van Vitesse is voor ons van grote waarde.” Vitesse draagt de stichting een warm hart toe en faciliteert daarom graag in een collectemoment.

Theo Janssen doet een oproep via VitesseTV.

Stichting Jaimy is regionaal partner van VitesseBetrokken. Voor meer informatie over de stichting, zie de website: Stichting Jaimy

 

Vitesse

Hoofdsponsor: