5 oktober 2010 In de media

Combinatie efltal Vitesse verliest oefenwedstrijd van AGOVV

Dinsdagmiddag 5 oktober heeft een combinatie elftal van Vitesse met 2-0 verloren van AGOVV. In deze wedstrijd testte Vitesse de Georgiër Giorgi Diasamidze en de Argentijn Frederico Ortiz.

In de basis bij Vitesse stond naast Diasamidze en Ortiz ook Laryea Kingston. De overige spelers waren spelers van de beloften van Vitesse. Bij AGOVV kregen naast een aantal basisspelers ook reserves de kans zich te bewijzen. De ploeg uit Apeldoorn kwam na 10 minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van Just Berends. Vijf minuten later schoot Florian Riedel van afstand de 0-2 achter Vitesse-keeper van der Sman.

Giorgi Diasamidze speelde 70 minuten mee en stond op het middenveld. "Ik heb in Portugal bij Esperanca in de derde divisie gespeeld. Nu speel ik nog bij Georgië onder 19. Daar speel ik samen met Chanturia. Daar kent meneer Jordania mij ook van", aldus de 18-jarige Georgiër.