28 juli 2014 In de media

Commercieel directeur Peter Gansler gaat nieuwe uitdaging aan

Commercieel directeur Peter Gansler gaat per 1 september 2014 een nieuwe uitdaging aan. Gansler kwam na elf jaar ervaring in sportmarketing, waaronder acht jaar bij adidas, in november 2012 bij Vitesse.
Sinds zijn komst heeft Vitesse op organisatorisch gebied belangrijke stappen gezet richting de professionalisering van de club. De Amerikaan laat de club onder meer achter met een driejarig hoofdsponsorschap met Truphone en een vijfjarig contact met kledingpartner Macron. Ook is de bezettingsgraad in GelreDome gegroeid.

Peter Gansler kijkt tevreden terug op bijna twee jaar Vitesse: “Bij Vitesse heb ik samengewerkt met een prachtig team. Ik ben enorm trots op wat we met elkaar bereikt hebben. Samen hebben we onze schouders eronder gezet om Vitesse vooruit te bewegen. We hebben als club een enorme ontwikkeling doorgemaakt op alle vlakken. De combinatie van korte termijn resultaten en het fundament voor de lange termijn zorgt voor continuïteit voor Vitesse.

Naast belangrijke partnerships, hebben we ook stappen gemaakt op organisatorisch gebied door onder meer een CRM-systeem en aangescherpte bedrijfsprocessen. Ik blijf Vitesse herinneren als een fijne, ambitieuze club met een uniek karakter. Deze nieuwe stap is voor mij en mijn familie een mooie uitdaging. Hoewel mijn contract bij Vitesse doorliep, kwam een uitdaging voorbij die ik en mijn familie graag aangrijpen.”

Algemeen directeur Joost de Wit over het vertrek van Gansler: “We zijn Peter dankbaar voor zijn onverzettelijke werklust en toewijding. Zijn professionalisme heeft er voor gezorgd dat Vitesse op organisatorische vlakken ongekende stappen voorwaarts heeft gemaakt. Peter heeft voor langdurige partnercontracten gezorgd, met bijvoorbeeld hoofdsponsor Truphone, kledingsponsor Macron en Only for Men en heeft de samenwerking met partners zoals Unica Schutte ICT en Connexxion verlengd.

We bedanken Peter voor zijn inzet, energie en daadkracht en wensen hem en zijn familie al het beste toe met deze nieuwe uitdaging, die wij hem met z’n allen meer dan gunnen.”

De directie neemt zorgvuldig de tijd om de positie op een juiste manier in te vullen.
 


Peter Gansler en Gianluca Pavanello klinken op het Macron-contract
Vitesse

Hoofdsponsor: