13 december 2016 In de media

Complete volksverhuizing naar Arnhem: “We beleven een fantastisch avontuur”

Een complete volksverhuizing vindt plaats van Gouda naar Arnhem. Niemand wil woensdag iets missen van het bekerduel tussen Vitesse en de amateurs van Jodan Boys.
Maar liefst 2.500 aanhangers van Jodan Boys zijn aanwezig in de Gelredome. Zij komen in twintig dubbeldekbussen naar Arnhem. Met hen reist een mediacircus mee. Om de supporters te bedanken hebben de selectiespelers bij de plaatselijke slager ruim 2000 gehaktballen gedraaid. "We beleven een fantastisch sprookje", zegt voorzitter Marco Kastelein van Jodan Boys in De Gelderlander. "Het is prachtig om te zien hoe de wedstrijd leeft. Niet alleen bij onze leden."

De gemeente Gouda heeft zelfs de raadsvergadering verplaatst. "Zodat de burgemeester, wethouders en de raadsleden mee kunnen. Jodan Boys is de laagst spelende achtste finalist in de KNVB-beker. Wij hebben niets te verliezen", aldus Kastelein.

Vitesse is in ieder geval gewaarschuwd, want de Jodan Boys schakelden in de tweede ronde Go Ahead Eagles uit. Nota bene in De Adelaarshorst.
 

Voetbal Primeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: