28 januari 2017 In de media

Complimenten voor swingende Vitessenaar

Parool-columnist Henk Spaan heeft donderdagavond genoten van Nathan. De Braziliaanse aanvaller van Vitesse viel in tijdens het bekerduel met Feyenoord en toonde diverse fraaie acties.
'We komen naar het stadion voor een speler als Nathan, een Braziliaan van Chelsea. Tegen Feyenoord viel hij in en werd meteen doorslaggevend. Zijn mooiste actie bewaarde hij voor de tweeënnegentigste minuut, toen hij alle remmen losgooide in het strafschopgebied van vermeende kampioenskandidaat Feyenoord', blikt de columnist terug op de KNVB Beker-clash in de Gelredome. Vitesse won met 2-0 en plaatste zich voor de halve finale. Daarin speelt het tegen Sparta. 

'Wat hij deed kan ik niet navertellen, maar het was stukken mooier dan alle frivoliteiten van de irritante Elia bij elkaar', besluit Spaan. Nathan wordt voor het tweede seizoen op rij door Vitesse gehuurd van Chelsea. Vorig seizoen kwam de twintigjarige Zuid-Amerikaan achttien keer in actie (twee goals). Deze jaargang scoorde hij drie keer in veertien Eredivisie-duels.

Voetbal Primeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: