31 januari 2011 In de media

Crisisgesprek spelers Vitesse zonder Ferrer

De spelers van Vitesse hebben vorige week zondag zon­der trainer Albert Ferrer een crisis­gesprek gehouden, daags na de bla­merende 1-0 nederlaag bij Willem II. Dat zei Ismaïl Aissati zaterdaga­vond na de fraaie overwinning op Roda JC: 5-2.

„ Op initiatief van Rajkovic, Room en mij hebben we dat zonder de trainer gedaan. We vonden dat ie­dereen moest kunnen zeggen wat er volgens hem niet goed was en wat er beter moest. Jongens die an­ders misschien niks zouden zeg­gen, deden dat nou wel. Ja, er wordt best iets gezegd”, vond de huurling van Ajax, met zijn 22 jaar één van de ervaren jongens.

„We hebben een jeugdig team, ik vind dat ik dat initiatief moet nemen. In moeilijke tijden zie je hoe je er als team voor staat en leer je elkaar echt kennen. Iedereen moet begrij­pen dat niemand belangrijker is dan Vitesse.

We hebben tegen Ro­da JC laten zien wat we kunnen”, aldus de vleugelspeler, die een gro­te rol speelde in de ontmaskering van Roda JC in GelreDome. „ Deze overwinning is ontzettend belang­rijk voor Vitesse.

Heel mooi en heel goed, maar het is één wed­strijd. We mogen er even van ge­nieten, dan moeten we ons op Feyenoord richten.”

De Gelderlander

Hoofdsponsor: