5 december 2018 In de media

Clarke-Salter sluit pas volgende week aan bij Vitesse

Jake Clarke-Salter sluit volgende week pas weer aan bij Vitesse. De huurling revalideert de komende dagen nog bij zijn werkgever Chelsea. Hij herstelt in Londen van een enkelblessure.
Clarke-Salter (21) liep de kwetsuur ruim twee weken geleden op bij Jong Engeland, in de openingsfase van de oefeninterland tegen Jong Italië. De verdediger meldde zich daarna volgens protocol meteen bij Chelsea voor de behandeling van de kwetsuur.

De absentie van Clarke-Salter maakt de keuze voor Vitesse-trainer Leonid Slutskiy voor het centrum van de verdediging in het duel met NAC eenvoudig. Bij absentie van de Brit starten zondag in Breda (aanvang 16.45 uur) Rasmus Thelander en Danilho Doekhi weer in de as.

De Deen vormt al twee weken een duo met de Rotterdammer. Slutskiy kan namelijk ook niet beschikken over Maikel van der Werff. De Noord-Hollander herstelt voorspoedig van een knieoperatie, maar de wedstrijd in Brabant komt nog te vroeg. Arnold Kruiswijk is vanwege een rugblessure al langere tijd niet inzetbaar.

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: