2 september 2023 In de media

Daan Reiziger stapt over naar sc Cambuur

Doelman Daan Reiziger verlaat Vitesse per direct. De Groninger gaat aan de slag bij sc Cambuur. In Leeuwarden tekent Reiziger een contract tot medio 2025 met een optie voor nog een jaar.

De jonge doelman (22) was sinds seizoen 2021|2022 in dienst bij Vitesse. Reiziger kwam destijds over vanuit de jeugdopleiding van Ajax. Bij Vitesse speelde Reiziger negen officiële duels in het eerste elftal. Met name het debuut van Reiziger was een bijzondere, in en tegen de club uit zijn geboortestad maakte Reiziger zijn eerste minuten en wist hij de nul te houden (0-1).

Technisch directeur Benjamin Schmedes: “Dit is een hele mooie stap voor Daan. Bij sc Cambuur is de kans op spelen groter dan hier bij Vitesse. Dat is goed voor zijn ontwikkeling. Wij willen Daan bedanken voor zijn tijd bij Vitesse en wensen hem veel succes in Leeuwarden.”

Daan Reiziger over zijn tijd bij Vitesse: “Ik heb mij bij Vitesse kunnen ontwikkelen als doelman en als mens. Daar wil ik de club voor bedanken. Bij sc Cambuur hoop ik uiteindelijk de volgende stap in mijn carrière te zetten.”

Vitesse bedankt Reiziger voor zijn inzet en wenst hem veel succes bij sc Cambuur.

Bron: Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: