12 juli 2016 In de media

Dag 1 trainingskamp Slovenië

In de middag stond de eerste veldtraining van het trainingskamp op het programma. Naast hoofdtrainer Henk Fraser en assistent-trainer Edward Sturing stond ook de nieuwe assistent-trainer, Myers, op het trainingsveld.
Naast de nieuwe assistent was het ook voor de jongelingen Leeroy Schorea, Mitchell van Bergen, Lassana Faye en Thomas Buitink een nieuwe ervaring in hun nog jonge voetbalcarrière.

Rond de klok van 17.00 uur betrad de spelersgroep het trainingsveld. In het eerste gedeelte van de training werden de spelers onder handen genomen door de nieuwe fysiek trainer Jurgen Seegers. De drie keepers, Eloy Room, Jeroen Houwen en de testspeler Michael Tornes, gingen aan de slag met keeperstrainer Raimond van der Gouw. Een ander nieuw gezicht over het veld was Andy Myers. De nieuwe assistent-trainer voegde zich vandaag bij de ploeg.

Vitesse trainde onder zomerse omstandigheden ruim een uur. Het kwik liep vandaag op tot boven de dertig graden, al begon het tegen de avond af te koelen. Het trainingsveld, op loopafstand van het hotel, is prachtig gelegen middenin een bosrijke en heuvelachtige omgeving. De training werd afgesloten met een uitgebreid positiespel en wat rek- en strekoefeningen.

Vitesse / Foto & Video Vitesse

Hoofdsponsor: