5 januari 2012 In de media

Dag 1 Cyprus: strandloop en dagprogramma

Op de eerste echte dag van het trainingskamp meldde de selectie zich rond kwart over zeven beneden voor een strandloop. ‘De jongens zijn wakker, we kunnen nu gaan beginnen’, aldus John van den Brom na afloop.

Via de achteruitgang is het slechts 150 meter lopen voordat het donkergekleurde strand van Limassol bereikt wordt. De selectiespelers kijken met licht waterige ogen vol in de Cypriotische zon die het strand en de haven prachtig belicht. Onder begeleiding van assistent-trainer Albert Capellas Herms wordt zonder aarzeling de strandloop ingezet. Binnen tien minuten is de voltallige groep uit het zicht verdwenen door de haven die op ongeveer 500 meter van het hotel verwijderd is.

Niet veel later zijn de eerste gezichten alweer herkenbaar. Als de groep zich tegen achten weer richting het hotel begeeft, heeft het de eerste lichte inspanning van de trainingsweek achter de rug. John van den Brom: "Dit maakt de jongens wakker na een dag die vrijwel alleen in het teken van reizen stond. Nu kunnen we gaan beginnen."

Vitesse traint donderdag 5 januari twee keer. De eerste training staat voor half elf gepland. Donderdagmiddag het eerste fotoverslag.

VitesseTV doet dagelijks verslag van de verrichtingen van de selectie tijdens het trainingskamp op Cyprus. Donderdag 5 januari het eerste videoverslag: de reis van Arnhem naar Limassol en de strandloop donderdagochtend.

Klik hier om de video te bekijken.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: