6 januari 2010 In de media

Dag 2 Belek: Onur Kaya, fan van Besiktas

Onur Kaya kreeg het ‘virus’ al vroeg mee via zijn vader.

Al van kinds af aan is Besiktas dé club voor de familie Kaya. Woensdagavond speelt de middenvelder voor het eerst tegen de Turkse topclub waar hij jarenlang een groot fan van was en die hij tot op de dag van vandaag nog altijd volgt.

“Je kunt wel zeggen dat het een speciale wedstrijd is voor mij. Hoeveel kinderen in Nederland dromen wel niet van FC Barcelona of Real Madrid. Hoeveel van de kinderen spelen er uiteindelijk tegen één van die ploegen? Het is overdreven door te stellen dat een droom uitkomt, maar bijzonder is het zeker. Besiktas is een echte topclub en samen met Fenerbahce en Galatassaray de trots van Istanbul. Een groot deel van mijn familie woont er nog.”

“Er zal veel media op de wedstrijd af komen en dan pas merk je hoe groot en populair Besiktas is in Turkije. Niet voor niets is de wedstrijd rechtstreeks op de Turkse zender te zien. Voor ons is het een mooi duel om te spelen. We willen in de eerste plaats een goede prestatie neerzetten, maar vooral ritme opdoen. Besiktas is, geloof ik, al een dag of tien in training en wij zijn nog maar net begonnen. Het wordt een leuke wedstrijd!”

 

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: