23 oktober 2010 In de media

Dalibor ‘Dado’ Stevanovic te gast in Supportershome

Dado Stevanovic staat zondag, met gezichtsmasker op in verband met een gebroken neus, in de basis van Vitesse tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Na afloop van de wedstrijd bezoekt hij, samen met de Vitesse Man of the Match, het Supportershome Monnikenhuize.

Dalibor Stevanovic heeft nog een grote verrassing voor de Vitesse-supporters in petto. Hij komt een afspraak die maanden geleden is gemaakt na en een stukje Vitesse-historie is. Het zal dan ook een permanente plaats krijgen in het supportershome.

Kom morgen na afloop van de wedstrijd Vitesse tegen FC Utrecht naar het supportershome. Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een lotnummer (max. 200; op=op). De Vitesse Man of the Match trekt het winnende nummer en zal, samen met de gelukkige winnaar, op de foto gaan. Het winnende lotnummer is bovendien goed voor een gratis thuisshirt van Vitesse, voorzien van de handtekeningen van beide Vitesse-spelers.

Kom voor- en na de wedstrijd naar de gezelligste voetbalhuiskamer van Arnhem en omstreken: Supportershome Monnikenhuize. Jonge en oude Vitessenaren, SV-leden en niet leden zijn aanwezig in een gezellige sfeer de wedstrijd voor te beschouwen of te analyseren. 

Waarom zou je onnodig meer betalen voor een biertje of drankje dan nodig is? De prijzen in het supportershome zijn aanzienlijk lager dan op de GelreDome promenades. Welkom en tot ziens in Supportershome Monnikenhuize.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: