16 oktober 2020 In de media

Darfalou en Doekhi vraagtekens voor ADO – Vitesse

De voorbereiding van Vitesse op de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zondagmiddag verloopt niet soepel. In elke linie zijn er twijfelgevallen voor trainer Thomas Letsch, die zodoende nog weinig zinnigs kan zeggen over zijn basis aanstaande zondag.

Achter de naam van Oussama Darfalou staat een vraagteken. Ook over Danilo Doekhi, die bij Jong Oranje positief werd getest op corona, is onduidelijkheid. Hij zal een negatieve test moeten afleggen, want anders mag hij niet spelen. “Doekhi heeft geen klachten, dus daarover ben ik positief”, stelt Letsch tegen De Gelderlander. “Maar in alles is het afwachten. Dat geldt over de gehele linie. De uitslagen van de testen zijn allesbepalend. Dan weten we wie er allemaal beschikbaar zijn. We hebben nog enkele dagen de tijd. Ik kan nu niets zeggen over de basis.”

Darfalou is door ‘lichte klachten’ een twijfelgeval, waardoor Armando Broja en Thomas Buitink de mogelijke vervangers zijn.

Over zijn basis wil Letsch nu nog niet veel kwijt. “De uitslag van de testen daargelaten hebben we een grote groep tot onze beschikking”, stelt Letsch. “Ook Filip Delaveris is weer beschikbaar. Wat dat betreft mogen we niet klagen, want dit zijn spannende tijden.”

Bron: FcUpdate / Foto's: SV

Hoofdsponsor: