18 mei 2020 In de media

Darfalou: ‘Ik geef alles om dé spits van Vitesse te worden’

Na enkele maanden aan VVV Venlo te zijn verhuurd, keert de Algerijn Oussama Darfalou terug in Arnhem. Hij is ervan overtuigt te slagen bij Vitesse.
"Ik heb enkele jaren geleden bewust gekozen voor Vitesse’’, vertelt de Darfalou in de Gelderlander. "Voor het voetbal in West-Europa. Daarvoor heb ik groot geld in het Midden-Oosten laten liggen. En dat doe ik nu weer. Ik kan naar de zandbak, maar zet vol in op Vitesse". 

De overgang naar Vitesse in de zomer van 2018 was niet makkelijk ."Bij binnenkomst in 2018 sprak ik alleen Arabisch en Frans. Nu spreek ik Engels en leer ik Nederlands. Ik wil in Europa mijn grenzen verleggen. Dat spreekt meer aan dan de Emiraten.’’

Oussama Darfalou heeft zijn doel helder. Hij is ervan overtuigd te gaan slagen in Arnhem. "Mijn contract bij Vitesse loopt nog twee jaar door. Ik heb een gesprek gehad met de nieuwe technisch directeur Johannes Spors.".

"Deze zomer krijg ik echt een kans. Geen halve kans, zoals vorig jaar. Dan is het woord aan mij. Geloof maar dat ik alles geef om de spits van Vitesse te worden.’’

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: