5 april 2012 In de media

Dart- en pokeravond 30 maart 2012

Afgelopen vrijdagavond bezochten Vitesse-supporters het supportershome om zich in te schrijven voor het darten of het pokeren. Aan de bar werd voor aanvang onder het genot van een drankje met elkaar kennisgemaakt.

Om 20.00 uur werden de fiches gestapeld en de kaarten geschud voor de eerste pokerronde.
Aan de finaletafel ging het er gemoedelijk aan toe en werd er in het begin weinig risico genomen. Naarmate de blinds verhoogd werden, werd er meer gegokt en viel Sabrina als eerste deelnemer af. Helaas kwam Demitri een ruiten acht tekort voor een mooie straight flush. Ook Robbie moest al zijn fiches afstaan aan Sander, die zeer geconcentreerd speelde en zijn stapel fiches zag groeien.
De twee andere finalisten, Thijs en Jitze, hielden het hoofd koel en boden goed tegenstand. Uiteindelijk was het Thijs die met een mooie hand de overwinning naar zich toe trok. Na vorig jaar tweede te zijn geworden bij het darten was hij zichtbaar blij met zijn eerste plaats bij het pokeren!

Einduitslag pokeren:
1.Thijs
2.Sander
3.Jitze
4.Robbie
5.Demitri
6.Sabrina

Bij het darten werd er gespeeld in twee poules van vijf. Op baan één was al erg snel bekend wie er door zouden gaan naar de finale. Op baan twee bleef het tot de laatste partij spannend. Helaas kon er door de tijd dit keer geen kruisfinale worden gespeeld, en werd er rond de klok van 23.00 uur om de derde en vierde plaats gespeeld door Sandy en Martijn. Martijn werd uiteindelijk derde waardoor Sandy net buiten de prijzen viel. Rond de klok van 23.20 begonnen we dan ook met de finale, deze ging tussen Joop en Ethienne. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Joop met 3-2.

De hoogste uitworp van deze avond, met een score 69, kwam ook op naam van Martijn.

Einduitslag darten:
1. Joop
2. Ethienne
3. Martijn
4. Sandy

Dank aan alle deelnemers voor de gezellige avond!

 

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: