5 juni 2014 In de media

Davy Pröpper tekent driejarig contract

Davy Pröpper heeft een nieuw driejarig contract getekend. De 22-jarige middenvelder, die al sinds 2002 voor Vitesse uitkomt, heeft zich hiermee tot juni 2017 aan Vitesse verbonden.
De geboren Arnhemmer miste dit seizoen bijna geen minuut en haalde in november vorig jaar de selectie van het Nederlands elftal.

"Ik ben hartstikke blij. We gingen voor bijtekenen en nu zijn we er uit. Hoe het plaatje er volgend jaar uit komt te zien was ook belangrijk voor mij. Afgelopen seizoen was mijn beste seizoen. Zo wil ik doorgaan", zei Davy Pröpper donderdagmiddag tegenover VitesseTV. 

Technisch directeur Mo Allach: "Davy heeft een uitstekend seizoen gekend. Zijn kwaliteiten zijn overduidelijk en hij heeft zich ontwikkeld tot een bepalende speler. We zijn blij dat een goede voetballer en een jongen van de club zich herkent in de plannen en voor drie jaar bijtekent."

Al eerder verlengden Valeri Qazaishvili en Mo Hamdaoui hun contract met respectievelijk vier en twee jaar en tekenden Arnold Kruiswijk en Denys Oliynyk bij Vitesse. 
 

Later vanmiddag volgt het interview van VitesseTV met Davy Pröpper.

Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: