21 augustus 2011 In de media

Davy Pröpper Man of the Match

Zaterdagavond na de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht was Davy Pröpper te gast in Supportershome Monnikenhuize.

De 20-jarige Arnhemmer werd door de supporters in het stadion verkozen tot man van de wedstrijd.

Pröpper was blij met zijn uitverkiezing, maar wist wel wat vandaag de doorslag gaf: “Waarom we deze wedstrijd winnen? Ja, toch Bony.

We wilden deze wedstrijd precies zo starten als tegen VVV, door te domineren en kansen te creëren. Het werd na de goal wel even onrustig in ons spel, maar na rust hebben we ons hersteld.”

De transferperiode loopt nog tot en met 31 augustus en ook Pröpper weet dat: “Het is fijn als we snel weten met wie we het echt gaan doen, dan kunnen we als groep gaan groeien.”

Het was weer erg gezellig in het supportershome, waar zowel leden als niet-leden van de Supportersvereniging Vitesse welkom zijn. Traditioneel werd ook weer een shirt met handtekening verloot onder de bezoekers van ons supportershome. De winnende dame was eigenlijk te laat met haar lootje en er was al een ander nummer omgeroepen, maar ‘jurylid’ Pröpper toonde zich coulant: “Van mij mag ze ‘m hebben.”

Een overwinning mag gevierd worden en ook voor de spelbepaler gold dat: “Ik denk dat ik wel eventjes Arnhem inga, ja,” lachte Pröpper.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: