30 november 2020 In de media

Enzo Cornelisse speler van de week in de strijd om de Gelderse voetballer van het jaar

Wekelijks verzamelen wij de cijfers en Elftallen van de Week van de toonaangevende sportmedia voor jullie. Het overzicht van het afgelopen weekend:

OG / Omroep Gelderland

Enzo Cornelisse is de speler van de week in de strijd om de Gelderse voetballer van het jaar.

Bij zijn eerste basisplaats overtuigde het talent van Vitesse tegen Fortuna Sittard. Hij kreeg daarvoor vijf punten, één meer dan zijn ploeggenoot Oussama Darfalou, die verantwoordelijk was voor de belangrijke openingstreffer.

Twee punten gingen naar Vitesse-doelman Remko Pasveer, die weer enkele belangrijke reddingen verrichte. Het laatste punt was voor Oussama Tannane, die twee assists verzorgde namens de Arnhemse club. Hij is nog altijd koploper in het klassement.

Klassement top 3:

Oussama Tannane (Vitessse) 21
Jacob Rasmussen (Vitesse) 10
Riechedly Bazoer (Vitesse) 9

AD / Algemeen Dagblad / Gelderlander

In het Elftal van de Week van het AD is een plekje vrijgehouden voor Vitesse speler Enzo Cornelisse. Zijn sterke basisdebuut wordt dus meteen beloond.

Telesport / Telegraaf

Vitesse_speler Oussama Tannane heeft een plek gekregen in het Elftal van de Week van Telesport na zijn goede spel tegen Fortuna Sittard.

VI / Voetbal International

De rapportcijfers van Vitesse van afgelopen weekend, uitgedeeld door VI:

Pasveer 6.5, Doekhi 6.5, Cornelisse 7, Rasmussen 6.5, Dasa 6.5, Bero 5.5, Tannane 6.5, Tronstad 6.5, Wittek 6, Broja 7, Openda 5.5

Vitesse – Fortuna Sittard 2 – 0
Eredivisie 2020 – 2021
Gelredome Arnhem

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: