29 maart 2021 In de media

‘De hele stad geel- zwart’ vlaggen en posters zijn dit weekend op te halen

Vanaf 31 maart zijn gratis posters af te halen bij de Primera’s in Arnhem. En sneak preview was vandaag al op Twitter te bewonderen (zie boven).

Op 3 en 4 april is er een drive-thru bij de McDonald’s GelreDome en op winkelcentrum Presikhaaf voor uitsluitend diegenen die gedoneerd hebben. Je ontvangt dan als donateur een vlag + A2 poster.

Informatie over de ophaaltijden volgen nog, zo maakt de organisatie vandaag via Twitter bekend. Wacht dus even de publicaties af voor je een Primera, de MacDonalds GelreDome drive-thru of de Winkelcentrum Presikhaaf drive-thru gaat bezoeken!

De eerste vlag en poster zal eerst symbolisch aan Vitesse-aanvoerder Remko Pasveer worden uitgereikt.

Over exact een maand speelt Vitesse de finale van de KNVB-Beker tegen Ajax. In aanloop naar de finale krijgt de Arnhemse club steun in de rug van de supporters. De komende tijd worden tienduizend posters op A2-formaat vervaardigd, die achter de ramen kunnen worden gehangen in Arnhem en omstreken.

De supportersactie ‘De hele stad geel-zwart’ heeft tot doel heel Arnhem e.o. in geel-zwarte Vitesse-kleuren te hullen en de saamhorigheid onder supporters nog meer te vergroten. De acties moeten Vitesse een extra boost geven in aanloop naar de bekerfinale op 18 april. Bij de wedstrijd tegen Ajax mogen zeer waarschijnlijk geen supporters van beide clubs aanwezig zijn.

Zo ziet de in/uit rij route voor de Drive-thru McDonald’s er uit!

Bron: Vak112 / Foto's: BB

Hoofdsponsor: