28 juli 2021 In de media

De tijd begint te dringen voor Vitesse

Vitesse is bezig aan een lang potje poker, maar de belangrijke wedstrijden staan al voor de deur in Arnhem. Over een dikke week gaat Vitesse het voorportaal van de Conference League in en er staat meteen veel op het spel. Er zullen snel keuzes gemaakt moeten worden.

Het is een lastige, dunne lijn waarmee trainers en directeuren werken. Je bent nog volop bezig met je selectie en de belangrijke wedstrijden, waarvoor je een seizoen hebt gestreden, komen er heel snel aan. Volgende week donderdag staat Vitesse tegenover Dundalk of FC Levadia Tallinn in de derde voorronde van de Conference League, de voorbereiding verloopt niet vlekkeloos. Vitesse is aan het pokeren op de transfermarkt.

De twee sterren Oussama Tannane en Riechedly Bazoer staan allebei in de etalage en mogen ook vertrekken. Alleen wel tegen de juiste prijs. Beide spelers staan nog gewoon onder contract in Arnhem en technisch directeur Johannes Spors levert bijna iedere week weer nieuwe spelers, die ook weer ingepast moeten worden door trainer Thomas Letsch.

De tijd begint intussen flink te dringen. Wetende dat Vitesse een heel seizoen heeft gewerkt om Europees voetbal te halen en dat ook als essentieel ziet in de verdere ontwikkelingen, zullen er snel keuzes gemaakt moeten worden.

Bron: VI / Foto's: SV

Hoofdsponsor: