7 december 2020 In de media

De weekcijfers uit de sportmedia van het afgelopen weekend

De weekcijfers en eventueel vermeldingen in de Elftallen van de Week voor Vitesse-spelers uit de toonaangevende sportmedia van het afgelopen weekend:

OG / Omroep Gelderland

Oussama Darfalou van Vitesse was goed voor drie punten in het klassement Gelders Speler van het Jaar. De spits scoorde en was met een hakbal nog dicht bij een tweede treffer.

Naamgenoot Oussama Tannane blijft koploper in de tussenstand.

Tussenstand:
Oussama Tannane (Vitessse) 21
Jordy Bruijn (Nec) 12
Jacob Rasmussen (Vitesse) 10
Ralf Seuntjens (De Graafschap) 10
Riechedly Bazoer (Vitesse) 9

AD / Algemeen Dagblad

De cijfers voor de Vitesse-spelers van het AD: Pasveer 6,5, Doekhi 5,5, Bazoer 5, Rasmussen 5,5, Touré 4, Wittek 5, Bero 4,5, Tannane 4,5 (71. Manhoef), Bruns 5, (46. Openda) 5, Broja 4,5, Darfalou 6, (71. Tronstad).

Telesport / Telegraaf

Nog geen melding cijfers.

VI / Voetbal International

De elfde speelronde in de Eredivisie heeft een bijzonder Elftal van de Week opgeleverd. Er is immers geen enkele afgevaardigde van de topclubs en ook Eredivisie-smaakmaker Vitesse moet het dit keer zonder uitverkoren spelers doen.

De cijfers voor de Vitesse-spelers van VI: Pasveer 6, Doekhi 6, Bazoer 7, Rasmussen 6, Touré 5, Wittek 6, Bero 4,5, Tannane 6 (71. Manhoef), Bruns 6, (46. Openda) 6, Broja 5, Darfalou 7, (71. Tronstad), Letsch 5. Scheidsrechter Higler 6,5

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: