8 mei 2012 In de media

De Gelderse derby in de play-offs, een prachtig affiche!

Donderdag 10 mei om 19.00 uur N.E.C. – Vitesse en zondag 13 mei om 14.30 uur Vitesse – N.E.C! Dat is de uitkomst van de laatste speelronde in de Eredivisie.
En daarmee staat direct een geweldig affiche op het wedstrijdschema voor de eerste ronde van de play-offs. Twee keer de Gelderse derby in vier dagen tijd. Wat een cadeautje voor bijvoorbeeld John van den Brom en Alex Pastoor, voor Bram Nuytinck en Nicky Hofs, voor beide clubs, alle fans en voor het voetbal.

De wedstrijden tussen Vitesse en N.E.C. zijn sportief gesproken vaak heel spannende wedstrijden, altijd beladen en er komen meer emoties bij los dan gemiddeld. Dat is bij iedereen welbekend. Belangrijk is om er met z’n allen voor te zorgen dat we de emoties aan Nijmeegse en Arnhemse zijde op de juiste manier uiten. Eén ding is namelijk zeker: zondagmiddag ergens tussen 16.15 uur en 17.00 uur zal één van beide elftallen in grote blijdschap de kleedkamers opzoeken en de ander teleurgesteld. Dat is aan de ene kant het dramatische, maar aan de andere kant ook het mooie van voetbal. Of je nu hartstochtelijk supporter bent van N.E.C. of van Vitesse, laten we er met z’n allen voor zorgen dat de komende week een prachtige week wordt voor het voetbal in Gelderland. Een week waar straks iedereen vol trots op terug kan kijken, een week vol gezonde rivaliteit, een week vol met aandacht voor de mooiste derby van Nederland en een week met twee geweldig boeiende en sfeervolle wedstrijden.

Wij kijken er in ieder geval reikhalzend naar uit en hopen dat u erbij zult zijn.

Met sportieve groet,

Paul van der Kraan, algemeen directeur Vitesse
Jacco Swart, algemeen directeur N.E.C.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: