5 april 2011 In de media

De Graafschap en NAC geinteresseerd in Rogier Molhoek

Behalve De Graafschap is ook NAC Breda geinteresseerd in Rogier Molhoek van Vitesse. “Ik weet dat beide clubs me volgen. Ze hebben zich gemeld, maar er is nog niets concreet”, vertelt de middenvelder.

De 29-jarige Molhoek is vol vertrouwen dat er na Vitesse ook weer een club voor hem is. "Dat moet lukken. Ik heb daar wel vertrouwen in", zegt de speler die onder trainer Albert Ferrer geen speeltijd meer krijgt in Arnhem.

"Als je net terug bent van een langdurige blessure snap ik dat je niet direct speelt. Maar als het niet loopt, mag je wel eens een kans krijgen maar dat gebeurt niet. Ik heb hier geen perspectief. Nog vijf weken en dan is het klaar bij Vitesse", zo zegt Molhoek.

Molhoek optie voor De Graafschap
Rogier Molhoek staat hoog op het lijstje van De Graafschap voor volgend seizoen. Molhoek (29) is bij Vitesse op een zijspoor beland en speelt alleen nog wedstrijden op maandagavond bij Jong Vitesse.
De Graafschap zoekt één of twee nieuwe middenvelders voor het nieuwe seizoen. Youssouf Hersi moet vrijwel zeker vertrekken, terwijl ook Peter Jungschläger waarschijnlijk geen nieuw contract krijgt in Doetinchem.

Molhoek, sinds 2008 bij Vitese, heeft als eventuele nieuwe linkshalf concurrentie van Ryan Koolwijk van Excelsior en Jan-Arie van der Heijden van Willem II. De Graafschap zoekt ook nog naar een creatieve aanvallende middenvelder die Hersi moet opvolgen.

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: