19 januari 2011 In de media

De grote jongens uit de Eredivisie terug bij Albert Heijn

“Toivonen ruilen voor Aissati?” Volgende week barst de verzamelgekte los in Nederland. Dan kan iedereen weer voetbalplaatjes sparen bij Albert Heijn, sinds 2008 officiële sponsor van de Eredivisie.


De winkels staan voor de derde keer in het teken van de spaaractie. Dit jaar kunnen klanten meer plaatjes dan ooit sparen. In totaal zijn er 326 plaatjes met de officiële beelden van de spelers en teams uit de Eredividie. Klanten krijgen een stickerboekje met vijf voetbalplaatjes en een extra sticker gratis bij elke besteding van € 10. De voetballers krijgen vervolgens een plekje in het nieuwe verzamelalbum dat dit keer de jeugdfoto’s van alle spelers bevat. Nieuw is de mogelijkheid om een voetbalplaatje van jezelf en je vrienden te maken. De spaaractie loopt van 24 januari tot en met 13 maart.

Ismaïl Aissati
Ismaïl Aissati speelt een bijzondere rol in de voetbalplaatjes spaaractie. Zo is de middenvelder van Vitesse te bewonderen op promotiemateriaal in de winkels van Albert Heijn en speelt hij een glansrol in twee van de tv-commercials.

Extra voetbalplaatjes
Welke spelers krijgen alsnog een eigen voetbalplaatje? Dit jaar worden er weer drie extra voetbalplaatjes in omloop gebracht. Voetbalfans bepalen zelf wie dit zijn door tussen 24 januari en 20 februari op www.ah.nl hun stem uit te brengen op nieuwkomers in- of transfers binnen de Eredivisie. Op 21 februari wordt bekendgemaakt welke drie spelers de meeste stemmen hebben en ook een voetbalplaatje krijgen.

Kijk voor meer informatie over de voetbalplaatjes, speciale ruilmiddagen en hoe jij je eigen plaatje kan maken op www.ah.nl/voetbalplaatjes .

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: