29 augustus 2012 In de media

De Mos heeft hard hoofd in succes Janssen

Aad de Mos vraagt zich af of de hosannastemming in Arnhem en omstreken niet wat voorbarig is. Theo Janssen is terug bij zijn grote liefde Vitesse en er wordt nogal wat verwacht van de middenvelder.
De Mos heeft het idee dat Janssen voor de makkelijke weg heeft gekozen en dat het nog te bezien valt, hoe waardevol hij zal blijken voor Vitesse.

Janssen speelde van 1998 tot 2008 voor Vitesse, op een jaar bij RC Genk na. Nadien vierde hij successen met FC Twente en Ajax: met beide clubs won hij de landstitel en speelde hij in de Champions League. Nu is hij op 31-jarige leeftijd terug in zijn thuisstad en is het de bedoeling dat hij Vitesse bij de hand neemt naar een hoger niveau. De Mos, ex-trainer van Vitesse, zegt tegen NUsport dat Janssen de concurrentie niet aan wilde gaan bij Ajax.

“Hij kiest voor de makkelijke weg. Ik betwijfel of Janssen goed gaat presteren bij zijn oude club. Met de titels bij FC Twente en Ajax heeft hij zijn hoogtepunten gehad en daarnaast is de verleiding groot dat het in Arnhem ouwe-jongens-krentenbrood gaat worden. Of Vitesse met de komst van Theo Janssen mee kan gaan doen om de titel? Daar hebben ze te weinig goede spelers voor in huis. Ik geloof niet in sprookjes”, aldus De Mos.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: