16 september 2011 In de media

De V voor Vitesse: Wat betekent het voor jou?

Vitesse beweegt! De nieuwe belofte van Vitesse. De club is in beweging. En dat is altijd zo geweest. Al sinds de oprichting in 1892 houdt Vitesse de gemoederen bezig. John van den Brom en de spelers dragen zorg voor de prestaties op het voetbalveld.
Ondertussen werkt de organisatie aan het waarmaken van de rest van de belofte. Belangrijk daarbij is dat niet alleen het eindresultaat telt, maar ook de weg er naartoe. De Vitesse-familie breidt langzaam maar zeker uit. Zowel binnen als buiten het veld. Daarbij wordt ook meegenomen waar we vandaan komen. Wie of wat dit allemaal mogelijk maken. Nu en in het verleden. Ons Ernums trots.

Tijdens de wedstrijd Vitesse v Roda JC kunnen supporters voor het eerst met het V-teken op de foto.

Vanaf dit seizoen zijn we begonnen met het plaatsen van wedstrijdposters in de binnenstad. In Arnhem wordt de eerstvolgende wedstrijd op die manier aangekondigd. Die van Vitesse v Roda JC staat geheel in het teken van de Airborne herdenking. Op de foto is een V-formatie te zien. We gaan hiervoor terug naar 1942. Vitesse speelt onder toeziend oog van de bezetter een jubileumwedstrijd tegen Ajax. Voor het duel stellen de leden van de club zich op in een V-formatie. De V die staat voor Vitesse en voor Vrijheid. Het is een teken van saamhorigheid in barre tijden.

Nu, anno 2011, gebruiken we dit krachtige symbool van saamhorigheid als uitgangspunt. Vitesse bouwt samen met Arnhem aan een nieuw hoofdstuk. De club houdt de gemoederen bezig. Er wordt over ons gesproken. De V van Vitesse is de V van Voetbal, Vrijheid, Victorie, Visie en Vriendschap. Deze V komt nog verder tot uiting in Hertog die voor de thuiswedstrijden zijn Vlucht doet. Maar vooral de V van jullie, de supporters. Jullie Vreugde is een ware motivatie voor de spelers.

10.000 keer de V voor Vitesse
Vitesse wil er wat van maken de komende seizoenen. Dat doen we door een eigen positie en koers te kiezen. Zowel in het voetbal als in de Arnhemse samenleving. We willen scoren en in de picture komen. Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk! Samen met de achterban willen wij een nieuwe betekenis geven aan het begrip Vitesse-beleving. Zaterdagavond maakt Vitesse op de Oost-tribune de eerste foto`s. Later bezoeken we de andere tribunes. Zo kan iedereen op de foto. Aan het einde van dit seizoen willen we op deze manier 10.000 Vitesse-supporters op de foto hebben gezet. Wij vragen jou: wat betekent Vitesse voor jou? Ga op de foto met het V-teken en laat het zien!

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: