3 juli 2012 In de media

De Valk ontvangt Vitesse

Vitesse uit Arnhem speelt dinsdag 10 juli een oefenwedstrijd tegen De Valk in Valkenswaard. De Arnhemse eredivisieclub bereidt zich voor op de wedstrijden in de voorronden van de Europa League, die een week later beginnen.
Vitesse treft in de eerste ronde het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv.

Alle nieuwe aanwinsten van Vitesse komen tijdens de oefenwedstrijd actie. De selectie van Vitesse is al een week in training voor het nieuwe seizoen.

Vanaf maandag 9 juli is het gezelschap te gast in het Golden Tulip Hotel Jagershorst in Leende en wordt gebruikt gemaakt van de accommodatie van De Valk voor de trainingen.

De Valk begint officieel pas eind juli met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, maar speciaal voor deze oefenwedstrijd heeft trainer Frank Weijers extra trainingen ingelast. De wedstrijd De Valk – Vitesse begin dinsdag 10 juli om 19.30 uur op het Valkennest aan de Bosstraat.

Scheidsrechter is Patrick van Gerven uit Veldhoven met assistentie van Gerrie van Essen (Best) en Pieter Elbersen (Geldrop). Voor en tijdens de wedstrijd worden loten verkocht voor het Phil Fonds. Na afloop van de wedstrijd worden de prijswinnaars van deze loterij bekend gemaakt in de kantine van De Valk. De toegangsprijs is vastgesteld op euro 8,-. Jongeren tot twaalf jaar betalen euro 5,-.

Valkenswaards Weekblad

Hoofdsponsor: