18 januari 2014 In de media

Debutant Labyad: “Bovenal blij met resultaat”

Zakaria Labyad heeft zaterdagavond zijn officiële debuut gemaakt voor Vitesse. De middenvelder speelde als invaller ongeveer een half uur mee in de wedstrijd tegen PEC Zwolle, die door een laat doelpunt van Patrick van Aanholt met 1-2 gewonnen werd.
Labyad liet na afloop op de website van zijn management Forza Sports Group weten blij te zijn met zijn eerste minuten voor Vitesse. "Het voelde heerlijk om voor het eerst officiële minuten voor Vitesse te mogen maken. Bovenal ben ik natuurlijk heel blij met het resultaat vandaag. Ik heb er van genoten en dit smaakt absoluut naar meer. Ik wil graag belangrijk zijn voor het team."

"Het voelde heel vertrouwd om weer op de Nederlandse velden actief te zijn", aldus Labyad, die eerder voor PSV uitkwam. "Ik ben heel warm onthaald bij Vitesse.  Iedereen is aardig en helpt me om me zo snel mogelijk op mijn gemak te laten voelen. Het is een warme club en ik ben super blij ik dat ik hier elke dag aan mezelf kan werken om een betere voetballer te worden."

Vitesse huurt Labyad dit seizoen en ook de volgende jaargang van Sporting Portugal. Bij de Portugese topclub was er mede door een conflict met de clubleiding geen uitzicht op speelminuten voor de Marokkaan.
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: