8 november 2016 In de media

Debuut Navarone Foor in Supportershome

Het werd een warme ontvangst op een treurige zondagmiddag voor nieuweling Navarone Foor. Na de verloren thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo wist de Opheusdenaar het supportershome voor het eerst te vinden. De supporters van Vitesse lieten wederom zien de oud-speler van de rivaal welkom te heten.
Naast Foor waren ook doelman Eloy Room en man of the match Ricky van Wolfswinkel te gast in het supportershome. Ook Foor had vooraf niet verwacht dat de wedstrijd uit zou draaien op een deceptie: "Nee, dit hadden we echt niet verwacht. Het is heel teleurstellend." Tussen de supporters maakte Foor een ontspannen indruk met een knipoog nadat er een verwijzing werd gemaakt naar de voormalige werkgever van de middenvelder. Ook na de interviews nam hij ruimschoots de tijd voor foto- en handtekeningenjagers. 

Eloy Room had deze zondagmiddag eigenlijk bijzonder weinig te doen. Toch moest hij twee ballen uit het net halen. "Zo'n bal van Brahim Darri, die maakt hij nooit meer en vandaag gaat hij erin." Even later kreeg Heracles een penalty: "Ik heb niet goed kunnen zien of het een penalty was of niet. Inderdaad heb ik nog geen penalty gepakt in de eredivisie, maar dat zit mij niet in de weg of in mijn hoofd." 

Man of the Match worden, een goal gemaakt, maar sportman Ricky van Wolfswinkel was absoluut niet tevreden. Het spelletje dat ploegen als Heracles in GelreDome spelen, blijkt taaie kost voor Vitesse. Van Wolfswinkel blijft echter overtuigd van de kwaliteiten van Vitesse: "We moeten hard blijven werken. Straks komen PEC Zwolle en Excelsior naar GelreDome. Die spelen misschien hetzelfde, maar ik ben ervan overtuigd dat wij die met onze kwaliteiten kunnen verslaan."
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: