20 juli 2015 In de media

Definitieve informatie Supportersvereniging Vitesse-busreis naar Southampton

De Supportersvereniging Vitesse (SV) organiseert een busreis naar de Europa League wedstrijd Southampton – Vitesse die op donderdag 30 juli in Engeland wordt gespeeld.
De vertrektijd van de bussen zal op woensdag 29 juli om 22.30 uur zijn, aan de noordzijde van stadion GelreDome. Wij verzoeken iedereen een half uur eerder aanwezig te zijn, om 23.00 uur. De overtocht wordt vanuit Calais naar Dover gemaakt per ferryboot. Op donderdag 30 juli arriveren wij omstreeks 10.00 uur in Southampton. Tot aan het starttijdstip van de wedstrijd heb je dan een vrij programma.
 
Na afloop van de wedstrijd rijden de bussen direct terug naar Nederland, waar we vrijdag 31 juli omstreeks 12.00 uur in Arnhem zullen arriveren.
 
Aangezien we maar voor een beperkt aantal  touringcars de overtocht konden reserveren in verband met het hoogseizoen, zijn het aantal buskaarten beperkt tot 250 stuks. Dit betekent: volgeboekt is volgeboekt.
 
De prijs voor de reis, inclusief overtocht en toegangskaart, zal € 97,- bedragen.  
 
Informatie voorverkoop:
 
Vitesse is verantwoordelijk voor de kaartverkoop.
 
Verkoop Servicekaarthouders 2015 – 2016:
Op dinsdag 21 juli start de voorverkop aan uitsluitend servicekaarthouders seizoen 2015-2016 van 10.00 tot 18.00 uur uitsluitend bij Fanzone MijnVitesse, in het stadion GelreDome.
Indien je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk te komen, mag ook iemand anders jouw kaart kopen en het omwisselbiljet afhalen. De kaart wordt op naam verstrekt en zullen bij vertrek in Arnhem gecontroleerd worden door middel van je ID bewijs. Je kaart is niet overdraagbaar.
 
Start online verkoop overige kaarthouders:
vanaf woensdag 22 juli om 10.00 uur via www.vitesse.nl/southampton. ID per kaart is verplicht.
 
Registratie ID verplicht:
Voor de heen- en terugreis is het in bezit hebben van een geldig ID bewijs verplicht.
 
Tijdens het vervoer in de bussen is het SV-busreglement van kracht. Het meenemen van etenswaren in de bussen is toegestaan, na overleg met de stewards. Het meenemen van alcohol is niet toegestaan. De reis is op eigen risico en het afsluiten van een reisverzekering is aan te bevelen.
 
De Supportersvereniging Vitesse wenst alle deelnemers een plezierige reis en een fantastische, Europese ervaring!

Informatie over uitsluitend losse verkoop voor de wedstrijd Southampton vs Vitesse kun je HIER vinden. Er zijn maximaal 1700 tickets voor Vitesse-supporters beschikbaar
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: