16 december 2019 In de media

Degelijke voorbereiding voor KNVB-bekerduel

Interim-coach Joseph Oosting gaat dinsdag niet experimenteren in het thuisduel tegen ODIN’59. De voorbereiding is ook gelijk aan een Eredivisie-duel.
Oosting zal waarschijnlijk doelman Kostas Lamprou, verdediger Thomas Hajek en spits Thomas Buitink opstellen. De Vitesse-coach tijdens het persuurtje: "Er zullen enkele spelers een kans krijgen, maar de beker is geen podium om alleen maar te experimenteren. Wij willen ook een ronde verder komen."

Vitesse heeft de Heemskerkse derde divisionist ODIN'59 uitvoerig geanalyseerd. "Voor ons is de voorbereiding op elke wedstrijd hetzelfde. We hebben dus ook onze tegenstander goed geanalyseerd. ODIN is de derde divisie. Dit soort teams moet je niet onderschatten”

'Bus parkeren'

ODIN zal dinsdagavond (19.45 uur) de 'bus parkeren' in stadion GelreDome en loeren op een counter, is de verwachting. "Ik verwacht een soort van 5-3-2-systeem”, zegt Oosting. "Het is aan ons om die muur te slechten".

Oosting kan tegen ODIN'59 geen beroep doen op Eli Dasa (enkel) Oussama Tannane is net terug van een knieblessure en Nouha Dicko kampt met lichte hamstringklachten. Waarschijnlijk blijven beide spelers ook aan de kant. Charly Musonda (knie) en Hilary Gong (knie) zijn de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: