29 maart 2018 In de media

Dennis van Beukering trainer Vitesse O19

Dennis van Beukering is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Vitesse O19. Dennis, de broer van oud-speler Jhon van Beukering, heeft een tweejarig contract getekend. Van Beukering is dit seizoen als hoofdtrainer actief bij hoofdklasser Silvolde, wat hij komend seizoen gaat combineren met zijn rol binnen de Vitesse Voetbal Academie.
De in Velp geboren Van Beukering was eerder actief bij onder meer AFC Arnhem, het vroegere FC Presikhaaf. Van Beukering leidde AFC Arnhem in een mum van tijd van de vierde klasse naar de Hoofdklasse. Van Beukering heeft als jeugdwerker bij gemeente Arnhem ruime ervaring opgedaan in de omgang met jongeren. Ook had Dennis samen met broer Jhon een voetbalschool bij SC Veluwezoom.

Van Beukering over zijn stap: “Dolgelukkig ben ik met deze kans. Ik ben trots om onderdeel uit te gaan maken van een van de beste voetbalacademies van Nederland. Natuurlijk ken ik als geboren Velpenaar de club en de mensen eromheen goed. Ik ben al veel oud bekenden tegengekomen, wat gelijk voor een vertrouwd gevoel zorgde. Het is een jongensdroom om hier als jeugdtrainer aan de slag te gaan.”

De 41-jarige Van Beukering volgt bij Vitesse O19 Ben van Dael op.

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: